Detektív Hétvége

A város másik arca! Deríts fel a macskaköves utcákat járva egy rejtélyt!


Detektív Hétvégéink alkalmával Rejtélyek Városa* programunkat utaztatjuk új településekbe egy-egy napra, kedvezményes áron.


*Rejtélyek Városa programhoz adott egy térkép, egy feladatsor és egy merénylet, melyet csak a város nevezetes helyszíneire ellátogatva tudtok megoldani. Minden helyszínen egy újabb nyom, fejtörő. Mintha egy Agatha Christie regény szereplői lennétek, a végére teljesen össze fog állni a kép.


Játék menete: Érkezzetek meg a helyszínre az általatok regisztrált időpontra, hogy megkapjátok kollégáinktól a kaland-feladatsorotokat! Ez végigkalauzol titeket a történeten, nyomokon, feladatokon és a krimi túra útvonalán - a végére teljesen össze fog állni a kép, ahogy felderítetek egy gyilkosságot, vagy megoldotok egy rejtélyes esetet.

A játékidő kb. 2 óra, de semmi kötöttség nincs; a programotokat megszakíthatjátok fagyizással/sörözéssel/ebéddel/stb.


Következő Detektív Hétvége időpontok és helyszínek:

Amint lehetőségünk van rá, újraindítjuk RoadShownkat. Addig is kövesd be a Detektív Hétvége RoadShow Facebook oldalát !Privát időpontfoglalással az év 365 napján elérhetőek vagyunk Rejtélyes Városainkban, változatos programokkal!

Detektív Hétvégéinket heti szinten új városban rendezzük meg. Kövesd a Detektív Hétvége RoadShow Facebook oldalát , hogy tudd, mikor merre járunk!


Ahol eddig megfordultunk és tervezünk visszatérni:

Békéscsaba, Cegléd, Dombóvár, Eger, Kaposvár, Kiskunhalas, Hajdúszoboszló, Hódmezővásárhely, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Tata, Tatabánya, Pápa, Sárvár, Siófok, Szarvas, Szekszárd, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Zalaegerszeg


Kedvezményes Rejtélyek Városa program árak a Detektív Hétvégék alkalmával

  • Felnőtt: 1.990 Ft/fő
  • Diák (nappali tagozatos): 1.750 Ft/fő
  • 10 éves kor alatt, a feladatok nehézsége miatt, a részvétel ingyenes!
  • Rejtélyes Vacsora: 7.480 Ft/fő, háromfogásos menüvel


Változatos programok közül válogathattok: könnyed városnézés mindenkinek és véresen komoly nyomozás a krimi kedvelőinek.