Otthoni krimiélmény

Árak
Megrendelés

Ajándékkártyák

Játék (város)határok nélkül! Három haláleset. Két nyomozócsapat*. Egy ügy.

Vérbeli nyomozás bárhol - Ilyenről még nem hallottál!

Történet:

Egy játékos kedvű pszichopata elrabolta egy hozzátartozódat és addig garantálja az épségét, amíg követed az utasításait, amiken keresztül lerántjátok a leplet egy összetett sorozatgyilkosságról...

Felépítés:

Bemutatjuk teljesen egyedülálló, otthoni krimi programunkat! Kellékeket és az első nyomokat postán küldjük. A játékhoz mobiltelefonra, számítógépre, Facebookra, Instagramra és email** fiókra lesz szükségetek. A játékot két csapatban* (akár külön városban) kezditek el, majd egy ponttól szükséges lesz összedolgoznotok (személyesen, vagy akár online).

Játékidő: ~2 óra egyéni feladatok + ~2 óra közös nyomozás a másik csapattal*.
A játék megkezdésétől számított 8 munkanapon túl az online nyomok, eszközök nem érhetők el!**
Ajánlott létszám: 2 csapat* × 2 fő
(2 külön levelezési cím esetén 2 külön postai levélben küldjük az első nyomokat. Ez az áron nem változtat.)
Ár: 5.555 Ft/csapat

Névre szóló kellékek és díszcsomagolás: +2.945 Ft/csapat (a "hétköznapi" postai küldeményen belül díszborítékban lesznek a kellékek, amik névre szólóak és a feladatok egy része is - mivel ezeket a kellékeket még le kell gyártatnunk, a csomag feladásáig több munkanap nap is eltelhet)

* Két csapat:

A nyomozást két külön csapatban fogjátok elkezdeni, majd az egyéni feladataitok megfejtése után összekapcsolódtok (pl. Skype, Facetime, vagy személyesen) és együtt illesztitek össze a kirakós utolsó darabkáit.

Mivel egyeztetnetek kell egy közös nyomozás időpontot, ezért a teljes játék akár több napot is lefedhet (pl.: szerdán megoldjátok a saját feladataitokat és péntekre egyeztetitek a másik csapattal a közös munkát). Ők lehetnek a barátaitok is, vagy akár véletlenszerűen is összesorsolhatunk ismeretlenekkel: ezt megrendeléskor nektek kell kiválasztanotok.

**E-m@il címek:

Megrendeléskor szükséges csapatonként egy email címet megadni, amit a program közben használni fogtok levelezésre. Ezek az email címek a játék megkezdésétől számított 8 munkanapig élnek a rendszerünkben, utána deaktválódnak.

Kapcsolat

H-P: 10:00-19:00, Szo-V: 10:00-15:00

Ügyfélszolgálat: Márfai Viktor

Írj Viberen: +36-70-77-22-093

esztergom@rejtelyekhaza.hu


Titkos szolgáltatások | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat

Minden jog fenntartva. Rejtélyek Háza